Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rossz anyák online, Rossz anyák teljes film magyarul letöltés nélkül

Rossz anyák(2016)
Bad Moms

Film Leírása:
"Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek..." Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól. Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülői (Christina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek "felelőtlen" társaik ellen - ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni.
Kategória: Vígjáték
 

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE
0 Tovább

Suicide Squad - Öngyilkos osztag teljes film online magyarul, online szinkronnal letöltés nélkül

Suicide Squad - Öngyilkos osztag(2016)

Film Leírása: 
Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg. A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat. A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.
Kategória: Akció

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE
0 Tovább

Jason Bourne online, Jason Bourne teljes film online letöltés nélkül szinkronosan

Jason Bourne(2016)

Film Leírása:
Matt Damon visszatér legikonikusabb szerepében, mint Jason Bourne. A Bourne csapda és A Bourne ultimátum rendezője, Paul Greengrass áll ismét a kamerák mögé a nagysikerű akció sorozat újabb izgalmas, látványos fejezetéhez, melyben a CIA leghalálosabb ügynöke előjön az árnyékból. Kategória: Akció

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE

0 Tovább

Vaksötét online, Vaksötét teljes film online magyar szinkronnal

Vaksötét(2016)
Don't Breathe

Film Leírása: 
Két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebépénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy a világtól visszavonultan élő vak férfit (Stephen Lang), akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz. Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk. A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot.
Kategória: Horror

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE

0 Tovább

Szellemírtók teljes film, Szellemírtók online indavideo, mozicsillag, szinkronosan

Szellemírtók

Szellemek még mindig vannak, és szellemirtókra is szükség van. Az új szellemet Paul Feig ereszti ki a palackból, aki Melissa McCarthy-val a főszerepben az elmúlt évek legnagyobb vígjátékait hozat tető alá: Nekik köszönhetjük a Koszorúslányok-at a Női szervek-et és A kém-et is. Az új szellemirtókban három nő alakítja New York megmentőit, de az eredeti filmek sztárjai (Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver) is mind visszatérnek - és persze jönnek a digitális forradalomnak megfelelően felturbózott földöntúli lények is!

Kategória: akció-vígjáték

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE

0 Tovább

Lájk

számláló

teljesonlinefilmek

blogavatar

Online filmek, Teljes online filmek, magyarul, szinkronosan, letöltés nélkül

Utolsó kommentek