Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Virsliparti teljes film online magyarul, Virsliparti letöltés nélkül

Virsliparti(2016)
Sausage Party

Film Leírása: 
Mi járhat egy virsli fejében? Vagy hát... mi járna, ha volna feje? Történetünk hőse, Frank (eredeti hangja: Seth Rogen) a lét alapkérdéseit kutatja: várja, hogy megvásárolják végre, és boldog révbe érjen... mert fogalma sincs róla, hogy a virsliket megeszik. Így aztán, amikor kiesik egy bevásárlókosárból, hosszú, veszélyes útra indul, hogy visszajusson a saját hűtőpolcára, mielőtt kezdődik a nagy, július 4-i roham. Út közben összeismerkedik pár felelőtlen virslitárssal (akik semmi másra nem vágynak, minthogy hotdogkiflikkel szexelhessenek) és másféle lényekkel: sütikkel, zöldségekkel és egyéb édes vagy keserű ételtársakkal. A polcokon túl pedig várja őt, az étel értelme... Kategória: Animációs

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE
0 Tovább

Mélytengeri pokol teljes film, Mélytengeri pokol online letöltése ingyen magyarul

Mélytengeri pokol(2016)
/Deepwater Horizon/

Mike Williamsnek (Mark Wahlberg), a Deepwater Horizon olajfúró torony vezető elektrotechnikusának ismét maga mögött kell hagynia feleségét (Kate Hudson) és kislányát. Ezúttal a Mexikói-öbölben megépített óriási úszó szigeten 125 kollégájával együtt (Kurt Russell, Dylan O'Brien és Gina Rodriguez) kell felügyelnie a munkálatokat. Mike hozzá van szokva a kemény munkakörülményekhez és a fizikai igénybevételhez, de ami egy április éjszakán vár rá, arra sem ő, sem a tornyon dolgozók nincsenek felkészülve. Amikor a Deepwater Horizont üzemeltető BP olajcég egyik befolyásos embere (John Malkovich) a kétes teszteredményeket követően kierőszakolja a kísérleti fúrásokat, hirtelen veszélyes gázok törnek át a kutat lezáró betonon. A kifinomult biztonsági rendszer csődöt mond. Hatalmas robbanás rázza meg a tornyot, ami pillanatok alatt pusztító tűzviharrá fajul. Mike-nak és munkatársainak minden bátorságukra és lelkierejükre szükségük van, hogy kijussanak az áthatolhatatlan lángtengerből, és élve elhagyják a süllyedő tornyot.

Kategória: Katasztrófa

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE
0 Tovább

A mestergyilkos 2 teljes film, A mestergyilkos 2 online letöltése ingyen magyarul

A mestergyilkos - Feltámadás(2016)
A mestergyilkos 2: Feltámadás
Mechanic: Resurrection

Film Leírása:
Arthur Bishop (Jason Statham), a profi bérgyilkos, azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörű barátnőjével, Ginával (Jessica Alba). Ám amikor egy veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal (Tommy Lee Jones), hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérű gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.
Kategória: Akció

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE

0 Tovább

A körök teljes film online magyarul letöltés nélkül

A körök(2016)
Rings

Tizennégy évvel a kultikus első rész után idén folytatódik A kör.
Megkapta első teljes előzetesét A kör franchise harmadik felvonása, melyben Samara ezúttal már a digitális világot is célba veszi. A történet szerint egy fiatal nő, Julia élete egy csapásra szörnyű fordulatot vesz, miután barátja belecsöppen egy sötét szubkultúrába. Miután megnyit egy emailt, melynek tartalmát sosem lett volna szabad látnia, Julia feláldozza magát, hogy megmentse fiúját, csakhogy életének utolsó hét napjában felfedez egy másik rejtélyes, "film a filmben"-felvételt, melyet senki sem látott még korábban. A film főszerepeit olyan színészek alakítják, mint Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Laura Wiggins és Alex Roe, míg a rendezői széket F. Javier Gutiérrez foglalhatja el. A Körök október 28-án debütál a tengerentúlon.


BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE

0 Tovább

Idegpálya online, teljes film online magyarul

Idegpálya(2016)
(Nerve) 

Leírás:
A Nerve középpontjában egy középiskolai tanár áll, aki elmerülve az online számítógépes játékok bátorságra és igazságra épülő virtuális világában egy nap arra ébred, hogy a valóságban hozutt döntéseit nem ő, hanem 'a nézők' alakítják...

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE

0 Tovább

Lájk

számláló

teljesonlinefilmek

blogavatar

Online filmek, Teljes online filmek, magyarul, szinkronosan, letöltés nélkül

Utolsó kommentek