Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legendás állatok és megfigyelésük online, Legendás állatok és megfigyelésük teljes film online letöltés ingyen magyarul

 Legendás állatok és megfigyelésük(2016)
/Fantastic Beasts and Where to Find Them/

Film Leírása: 
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket... A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.
Kategória: Fantázia

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE
0 Tovább

Érkezés online film, Érkezés teljes film online, Érkezés letöltés

Érkezés(2016)
(Arrival)

Film Leírása:
Ha egyszer eljönnek hozzánk az idegenek, akkor nem csak az lesz a kérdés, mik a szándékaik, hanem az is, miként fogunk velük kommunikálni - és hogyan. Ez a magát szinte minden műfajban kipróbáló kanadai Denis Villeneuve (Sicario - A bérgyilkos, Ellenség, Fogságban) új filmjének kiindulópontja és lényege. A nálunk is ismert Ted Chiang sci-fi író 1998-as Story of Your Life című novellájából készült mű főszereplője a nagyszerű Amy Adams, aki egy elismert nyelvészt alakít - akinek előadásait mégis kevesen látogatják -, akit az amerikai katonaság kér fel, hogy közvetítsen köztük és az idegenek között.
Kategória: Sci-fi

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE

0 Tovább

A Szépség és a Szörnyeteg online, A Szépség és a Szörnyeteg teljes film online, A Szépség és a Szörnyeteg letöltés ingyen

A Szépség és a Szörnyeteg(2017)
(Beauty and the Beast)

A Szépség és a Szörnyeteg című meseklasszikus újabb feldolgozása egy fiatal nő és egy szörnyű külsejű herceg szerelmének megható történetét meséli el.

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE

0 Tovább

Bridget Jones babát vár online, Bridget Jones babát vár teljes film online magyarul letöltés

Bridget Jones babát vár(2016)
Bridget Jones's Baby

Leírás:
Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones „boldogan él, amíg meg nem hal” terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet? Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat - hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a babája apjának kilétét... Az Oscar-díjas Renée Zellweger és az Oscar-díjas Colin Firth mellett a szereplőkhöz csatlakozik Patrick Dempsey is a világ kedvenc szinglijének újabb kalandjában.
Kategória: Romantikus

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE
0 Tovább

Gólyák teljes film online magyarul, Gólyák letöltés nélkül

Gólyák(2016)
Storks

Film Leírása: Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely - hisz ez a dolga - gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt. Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltűntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz - viszont az egész világ megváltozik.
Kategória: Családi

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE
0 Tovább

Lájk

számláló

teljesonlinefilmek

blogavatar

Online filmek, Teljes online filmek, magyarul, szinkronosan, letöltés nélkül

Utolsó kommentek