Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lángelmék teljes film online magyarul, letöltés nélkül szinkronosan, mozicsillag

Lángelmék(2016)
 /Masterminds/

Film Leírása:
A történet középpontjában David Scott Ghant áll, aki viszonyt kezd kolléganőjével, majd úgy döntenek, hogy ideje munkaadójukat megszabadítani némi tőkétől. A férfi barátnője (Kristen Wiig) segítségével közel 20 millió dollárt lovasít meg, a rendőrség azonban ezt nem hagyja annyiban.
Kategória: Vígjáték

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE


Keresőszavak: Lángelmék online filmnézés, Lángelmék letöltés ingyen Lángelmék online film, online filmnézés - Mozicsillag Lángelmék online, Lángelmék letöltés, Lángelmék port, Lángelmék teljes film,Lángelmék előzetes, Lángelmék magyarul,Lángelmék szinkronos
Cimkék: Lángelmék film, Lángelmék online, Lángelmék imdb, Lángelmék előzetes, Lángelmék film online, Lángelmék online, Lángelmék online teljes film, Lángelmék teljes online film

0 Tovább

Az ötödik hullám teljes film online magyarul, letöltés nélkül, 5. hullám online film

Az 5. hullám (2016) - Az ötödik hullám (2016)

Film Leírása:
Az 5. hullám (2016) Sötétség. Rombolás. Járvány. Invázió. És ez csak a kezdet. Eddig négy hullámot kellett kibírniuk a Föld lakóinak. Az idegenek nem kérdeznek, nem magyaráznak. Megfosztják az emberiséget az energiájuktól, a földdel teszik egyenlővé a városaikat, betegségeket küldenek rájuk, és támadásba lendülnek. De a legrosszabb még hátravan. Az érkezők emberi alakot tudnak felvenni. Így már a legyőzöttek közötti bizalomnak is vége, senki nem tudhatja, hogy embertársa nem az ellenség ügynöke-e. Egy kamaszlány azonban nem törődik azzal, hogy semmi esélye. Amikor elrabolják az öccsét, a nyomába ered, és makacs elszántsága minden támadót meglep. Reménytelen, őrült harca során egy srác az egyetlen segítsége. Csak az nem biztos, hogy ember-e egyáltalán.

Kategória: Thriller

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE

0 Tovább

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres online, teljes film, mozicsillag, magyarul, szinkronosan, letöltés

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres

Film Leírása: 

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres(2016) /Mike and Dave Need Wedding Dates/

Mike(Zac Efron) és Dave (Adam DeVine) igazi sportember: ők a felelőtlen bulizás, az elhajlás, a komolytalanság és fel nem növés bajnokai. A sok futó kapcsolatnak csak egy hátránya van: amikor nővérük férjhez megy, fogalmuk sincs, kit vigyenek magukkal a hawaii lakodalomba. Így aztán, feladnak egy hirdetést, ami viszont valahogyan önálló életre kel: pillanatok alatt százezrek látják és lájkolják a szöveget. A sok jelentkező között a srácok végre rátalálnak az igazira: arra a két csajra, aki felelőtlen bulizásban, elhajlásban és komolytalanságban is túltesz rajtuk.

Kategória: Vígjáték

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE

0 Tovább

Beépített tudat online, Beépített tudat teljes film online magyarul, letöltés

Beépített tudat 

Film Leírása: 
Beépített tudat(2016)
 A CIA egyik legjobb ügynöke egy küldetés során olyan információk birtokába kerül, mellyel képes lehet megfékezni egy nukleáris háborút, ám mielőtt ezt átadhatná feletteseinek, elkapják. Mikor kollégái rátalálnák, már csak egy módon deríthetik ki, társuk mit tudott: tudatát át kell ültetniük egy másik emberbe. Az egyetlen személy, aki segíthet nekik egy féktelen bűnöző.

Kategória: Sci-fi

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE
0 Tovább

Warcraft: A kezdetek online film, Warcraft: A kezdetek teljes film magyarul, letöltés

Warcraft: A kezdetek

Film Leírása: 
Warcraft: A kezdetek
Warcraft film
Warcraft: A kezdetek(2016)

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.

Kategória: Fantázia

BEKÜLDÖTT LINKEK MEGTEKINTÉSE

0 Tovább

Lájk

számláló

teljesonlinefilmek

blogavatar

Online filmek, Teljes online filmek, magyarul, szinkronosan, letöltés nélkül

Utolsó kommentek